El lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb fins analítics i tècnics per millorar l'experiència de navegació. Pot acceptar-les totes o canviar les preferències dels seus galetes al botó de Configuració. Més informació a Política de cookies.

bons.cat

logotipo Bons tortosa

Establiments adherits Com funciona? Alta d'establiments Necessites ajuda?

EDUCAPORTS

Serveis a les persones

EDUCAPORTS

Icona vectorial localitzacióCarrer Sant Joan Baptista de La Salle, 18, 43500 Tortosa, Tarragona, España


Icona vectorial teléfon644889361


Icona vectorial cursor webwww.educaports.com

Educaports neix de la il·lusió i ganes de donar a conèixer des d'un vessant educativa i experimental el nostre territori principalment el parc natural dels Ports, on actualment no hi havia cap empresa especialitzada amb l’educació ambiental.

Ens situem al cor del Parc Natural dels Ports, a la zona de la vall del Mascar (Alfara de Carles) formada d'experts en el medi natural i del món del lleure gràcies a la formació i experiència adquirida amb el temps.

Estem especialitzats amb el món del lleure dedicant-nos a realitzar estades escolars ,colònies d'estiu, tallers familiars… on els xiquets/es aprenen de forma intuïtiva, experimental i vivencial. En aquesta època de l'any és quan tenim una afluència de feina menor per aquest motiu els bons ens podrien ser de gran ajudar per captar major public i poder portar a terme les diferents propostes que donem a conèixer. - Tallers Familiars on oferim una experiència i vivència diferents a les famílies del territori perquè coneguin el nostre Port.

Cada taller donem a conèixer un aspecte en concret dels Ports mitjançant tallers, manualitats, gimcanes etc. - Guiatges adaptats i individualitzats a les necessitats i interessos de qualsevol tipus de públic. Ofertem un servei on viuran unes emocions i aprenentatges únics acompanyats d’un guia coneixedor del territori. Cada senderisme fa èmfasi a algun aprenentatge concret que es vol donar a conèixer durant la sortida com per exemple l’autosuficiència als Ports, la formació de coves i espècies que hi habiten, l’orientació a la muntanya, la importància dels boscos etc

Altres establiments del sector "Serveis a les persones"----

ALSO CASALS INSTAL·LACIONS S.L

Serveis a les persones

ARRUFAT GRUP

Serveis a les persones

QUIROCENTRE

Serveis a les persones

Immobiliària Immosfera

Serveis a les persones

Icono cerrar

Recuperar la contrasenya

Escriu l’adreça de correu electrònic amb la que et vas registrar. Rebràs un enllaç temporal per substituir la teva contrasenya.

Icono cerrar

Amb la col·laboració de: